Top of Page Top of Page

УВАГА! Громадянин США злодій і шахрай - Віктор Редько (Victor Redko) знову в Києві!

У 2009 році ми вже піднімали цю тему, але на жаль, знову вимушені повернутися до неї...

Шахрайські компанії з працевлаштування у США злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko): VR Embassy LLC, Ekotransbudinvest LLC, Agora International LLC, Vikdon International LLC - вже не активні, АЛЕ Vr Sunrise LLC, Victal LLC (myvictal.com) www.victal-cdl.com активні і працюють. Також у 2012 році злодій і шахрай Віктор Редько зареєстрував в Україні ТОВ "Вектор Тревел", де директором фірми є якийсь пан Говоров Ігор Вікторович.

ТОМУ ДОРОГІ СПІВГРОМАДЯНИ, БУДЬТЕ ПИЛЬНІ!

На адресу нашої компанії з 2009 року надходить досить велика кількість заяв від громадян України в зв'язку з тим, що компанії зі США під керівництвом злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), займаються шахрайськими діями по відношенню до громадян України. Компанії-шахраї під керівництвом колишнього іммігранта з Білорусі - пастора сектантської церкви - злодія і шахрая Віктор Редько (Victor Redko), припускаючи свою безкарність і зневажаючи всі закони міжнародного права рекламуючи свою діяльність, як рекрутингові компанії (а на сьогоднішній день Victal LLC позиціонує себе як тракінгова компанія з набору на роботу у США водіїв-далекобійників), нібито пропонують своїм клієнтам послуги офіційного працевлаштування у США.

Наша компанія, як і багато інших в Україні, хоче офіційно попередити Всіх зацікавлених осіб про те, що в Україні вищеперелічені компанії під керівництвом злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), займаються шахрайськими діями по відношенню до громадян України!


У відповідь на відеозвернення злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), щодо нашої компанії, хотілося б відзначити наступне:

1. працевлаштуванням за кордоном та візами H2B ми НЕ займаємося.

2. щоб Віктору конкурувати з нашою компанією, то перше що йому потрібно зробити - перестати обкрадати і обдурювати людей, потім отримати кілька профільних освіт і тільки після цього попрацювати в юриспруденції як мінімум 20 років. Тоді і поговоримо про конкуренцію. Так, для відома Віктора - ми воліємо добросовісну конкуренцію. Юристів вважаємо КОЛЕГАМИ, але ніяк НЕ конкурнентами.

3. все інше на відео - це звичайна притаманна цьому шахраєві брехня.

Віктор, з нетерпінням чекаємо зустрічі в суді! А це попередження для наших співгромадян на нашому сайті тепер буде знаходитися ДОВІЧНО. І ще, Віктор, очікуйте від нас додаткових сюрпризів.


Друзі, якщо Ви потрапили в руки злодія і шахрая Віктора Редько, негайно звертайтеся до правоохоронних органів із заявою! Мало того, хочемо повідомити Вас, що якщо навіть справа дійде до посольства (що мало ймовірно), то візу за контрактом цього шахрая Ви не отримаєте, тому що Посольство США і відповідні органи у США повідомлені щодо його діяльності на території України!

Що стосується української фірми "Роял лайф" і ТОВ "Вектор Тревел", то ми Вам рекомендуємо НЕГАЙНО звернутися в поліцію, Департамент по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми (ДЗПТЛ), а також до Міністерства соціальної політики України та з'ясувати на яких підставах фірми "Роял лайф" і ТОВ "Вектор Тревел" займаються посередницькими послугами з працевлаштування громадян України за кордоном і чи мають вони право займатися такого роду діяльністю.


4 березня 2016 року співробітник нашої компанії написала відгук на сторінці Victortruckline в соціальній мережі Фейсбук і попросила Віктора дати відповіді на конкретно поставлені запитання. Віктор заблокував акаунт нашої співробітниці і видалив всю переписку. Скріни переписки тут.

З 2009 року компанія-шахрай VR Embassy LLC і інші компанії, під керівництвом Віктора Редько (Victor Redko), взагалі не спеціалізувалися, як рекрутингові компанії, а були зареєстровані тільки як компанії, які надають послуги «бізнес консультанта». У зв'язку з великою кількістю звернень клієнтів з України з приводу невиконання компанією умов договорів з працевлаштування у США, компанія-шахрай VR Embassy LLC змінила свою діяльність і спробувала почати працювати як рекрутингова компанія. АЛЕ, зі зрозумілих причин ..., офіційними органами США, компанії-шахраєві VR Embassy LLC було відмовлено в задоволенні робочої петиції за програмою некваліфікованих сезонних робітників (віза категорії Н2В). Але, не дивлячись на цей факт, компанія-шахрай VR Embassy LLC відмовилася повертати постраждалим клієнтам гроші, отримані як передоплату за її послуги.


У розпорядженні нашої компанії є всі незаперечні документи, які повністю доводять незаконну шахрайську діяльність компанії злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko) на території України та у США.


Шановні співгромадяни, будьте уважні! Власник вищевказаних компаній злодій і шахрай Віктор Редько (Victor Redko), може представлятися уповноваженим як релігійних, так і державних органів України або представником (особистим близьким другом) "Посла Божого" в столиці України Сандей Аделаджа, але доказ цього факту лежить в площині не наших повноважень... хоча непрямі докази цього є (офіційні свідчення свідків). Також злодій і шахрай Віктор Редько (Victor Redko) є сектантських пастором, любить про це говорити вселяючи таким способом довіру.

Якщо у Вас є будь-яка інформація щодо шахрайської діяльності цих компаній в Україні, або злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), переконливо просимо Вас повідомити нас. Ми, зі свого боку, докладемо максимум зусиль для того, щоб за законом покарати шахрая!

Злодій і шахрай Віктор Редько (Victor Redko) і його дружина Катерина Лапутіна

​​

Зараз, користуючись нинішньою важкою ситуацією в Україні, злодій і шахрай Віктор Редько (Victor Redko) почав новий вид шахрайства, а саме: злодій і шахрай Віктор Редько (Victor Redko) разом зі своєю дружиною Катериною Лапутиною записав відеоролики і влаштував рекламну компанію щодо працевлаштування у США водіїв-далекобійників.

Більше інформації за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCrwRymjDXDRqxCdh6DKop8w

Під одним з відеороліків написано «Имеил Виктора - victorusa@ymail.com - обращайтесь по вопросам трудоустройства. Дополнительный имеил - ekaterinakind@mail.ru – Катя»

Під другим відео вказаний мобільний номер українського оператора «По вопросам трудоустройства: +380933200304 vektortravel16@yahoo.com Дополнительный имеил - ekaterinakind@mail.ru - Катя»

Ще відео за посиланням:http://savevidz.com/watch/CBPkEJ_jRGc/-.html

Також вказана сторінка на facebook https://www.facebook.com/Victortruckline-595837053827238/ c даними у США: «5885 Forest View Rd, Apt 631 Lisle, Illinois +1 407-450-3715»

Зараз знаходячись у Києві злодій і шахрай Віктор Редько працює від імені української фірми ТОВ "Вектор Тревел", в якій він є засновником. Розповсюджує рекламу від фірми "Роял Лайф" http://www.royallife.com.ua/.

http://quality.net.ua/msg/ea2f1138764a9c86608b2cb93601bf50/

ТОВ "Вектор Тревел" була зареєстрована злодієм і шахраєм Віктором Редько ще в 2012 році. Директором фірми є якийсь пан Говоров Ігор Вікторович. Більше інформації про ТОВ "Вектор Тревел" тут.

Ця фірма орендує приміщення кожен раз в різних районах Києва, де злодій і шахрай Віктор Редько проводить то триденні, то двотижневі, то тижневі (в усіх групах по різному) "курси навчання водіїв-далекобійників" вартістю $ 450, навмисно вводячи в оману громадян України та знаючи що ці курси на території США ніяким чином не визнаються.

Також після проведення цих "курсів" злодій і шахрай Віктор Редько обіцяє оформити Претендентів, які пройшли ці "курси", на роботу у США по візі H2B. Згідно з інформацією Міністерства соціальної політики України (перелік суб'єктів, що мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном) ТОВ "Вектор Тревел" не числиться ліцензіатом на такого роду послуги, а значить НЕ ЗАКОННО займається такого роду діяльністю.

Додаткову вартість своїх "послуг" Віктор Редько озвучує в $ 2500, не повідомляючи Претендентів, що по такого типу візі згідно із законодавством США ні роботодавець ні кадрове агентство НЕ МАЮТЬ ПРАВА брати будь-яку оплату з Претендентів, а тим більше віднімати із заробітної плати у працівників!

http://www.work.ua/jobs/2082880/

http://www.work.ua/jobs/by-company/855089/

http://rabota.ua/company3781323/vacancy6044809?utm_source=jobius.com.ua&...

Контактні телефони спільників злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko):

  • Евгений и Кирилл: +380939987580; +380937599009
  • Светлана: +380937115395, +380971619716

E-mail розсилка з рекламою та пропозиціями ведеться з адреси: Евгений Мерецкий - cdl.a@ukr.net

Реклама злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko) має місце і на інших акаунтах youtube

https://www.youtube.com/watch?v=tavM7BThNDA

https://www.youtube.com/watch?v=Shqz7NGE13g

Акаунт на youtube дружини злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), Єкатерини Лапутіної

https://www.youtube.com/watch?v=FLfls3UcUGY

 

Дуже "порадував" нас зразок Договору між шахрайською компанією Victal LLC і Претендентами на роботу у США, зміст якого є заздалегідь добре продуманою аферою!

Нижче ми наводимо список посилань на компанії злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko) http://www.corporationwiki.com/research/victor-redko

Активні компанії:

Список фірм зареєстрованих на сина і спільника злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko) – Павла Редько (Pavel Redko) або як він любить представлятися - Paul Redko.

Не активні фірми:

Спільники злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko):

де чітко відстежується їх причетність до спільної діяльності зі злодієм і шахраєм Віктором Редько (Victor Redko):

А також рекомендуємо Вам ознайомитись з нижченаведеними посиланнями, де є більш докладна інформація щодо компаній як злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), так і його сина і спільника Павла Редько (Pavel Redko):

 

в подальшому, моя компанія буде постійно інформувати Вас щодо цієї справи…

 

З повагою, генеральний директор Центра Санрайз, Ігор Порхун.