Top of Page Top of Page

Шахрай Віктор Редько (Victor Redko) відкрив нову компанію та продовжує обманювати громадян України!

Наша компанія хоче офіційно попередити всіх зацікавлених осіб про те, що в Україні компанії під керівництвом злодія і шахрая Віктора Редько (Victor Redko), займаються шахрайськими діями по відношенню до громадян України!

  • Victal LLC (myvictal.com, www.victal-cdl.com) була зареєстрована 12.02.2012р.
  • Workforce consulting center LLC (https://workforce-center.com) була зареєстрована 17.03.2017р., де співзасновником цієї компанії є громадянин України, який перебуває з недавнього часу на території Сполучених Штатів, Валерій Паслар (Volerii Paslar).
  • ТОВ "Вектор Тревел" була зареєстрована в 2012 році. З 2014 р. по 2016р. шахрай Віктор Редько на території України активно рекламував свої компанії в мережі інтернет і займався незаконною діяльністю в сфері працевлаштування в США.

З більш детальною інформацією про шахрайську діяльність Віктора Редько та його спільників Ви можете ознайомитися за посиланням: http://uk.interlawyer.com.ua/news/uvaga-gromadyanin-ssha-zlodiy-i-shahra...

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!

27.06.2017 ми отримали цікавий лист, про який повідомлені відповідні органи України. Також буде відправлено відповідне повідомлення в Федеральну службу безпеки США про ці погрози з боку шахрая і злодія Віктора Редько і його подільників з Донецька. В обов'язковому порядку ми повідомимо компетентні органи США про нелегальне перебування деяких осіб з України на території США, які мають намір незаконної імміграції в США. При цьому буде повідомлено додатково про те, що сприяння в незаконній імміграції здійснюється під контролем і безпосередній участі Віктора Редько.