Top of Page Top of Page

Обережно! Шахрайський благодійний фонд "Панславія" та його керівник Леміш Віктор Іванович!

Шановні співвітчизники, в Україні працює Міжнародний благодійний фонд "Панславія" під керівництвом президента фонду шахрая Леміша Віктора Івановича, його сина - Леміша Андрія Вікторовича, а також керівника фонду Кеніна Олександра Борисовича!

Крім того, для тих кому необхідно повернути свої гроші в Леміша В.І., повідомляємо - Леміш В.І. працює директором Приватного Підприємства "АТП Калинівка ПАСТРАНССЕРВІС". При цьому ми знаємо, що і на цьому підприємстві цей шахрай обдурив людей. Якщо комусь для виконавчої служби необхідні реквізити фірми - звертайтеся.

Шановні співвітчизники, даний фонд (як і інші підприємства) відкритий з метою незаконної шахрайської діяльності в Україні та займається шахрайськими діями по відношенню до громадян України. Цей "фонд" припускаючи свою безкарність і зневажаючи всі закони виманює кошти у громадян України під нібито якісь проекти або послуги. Ми хочемо Вас попередити - НЕ ВІРТЕ ЦИМ ШАХРАЯМ! Все що вони пропонують - ОБМАН. І вони сподіваються на свою безкарність!

На сьогодні ми знаємо значну кількість потерпілих, яких вони обдурили і шахрайськими діями виманили в них великі суми грошей!

Наша компанія, в даний час, виграла суд в цього фонду і на сьогодні йде виплата шахраями МБФ "Панславія" коштів потерпілому. Крім цього ми готуємо документи від декількох потерпілих, з метою порушення кримінальної справи відносно керівництва і засновників даного фонду.

Для реалізації цього ми просимо ВСІХ, хто був обманутий шахрайським міжнародним благодійним фондом "Панславія" зв'язатися з нами з метою об'єднання зусиль для покарання шахраїв і повернення грошей. Шановні співвітчизники, будьте уважні!

Колишній керівник шахрайського міжнародного благодійного фонду "Панславія", злодій і шахрай Леміш Віктор Іванович продовжує свою шахрайську діяльність всередині фонду, від представляється уповноваженим або особистим другом багатьох високопоставлених державних органів (КМДА, прокуратури, СБУ, міліції і т.д.). Здійснена нами перевірка даної інформації підтвердила, що МБФ «Панславія», а також його керівники є звичайними шахраями та злодіями. 

Громадяни, якщо Ви володієте будь-якою інформацією щодо шахрайської діяльності МБФ «Панславія» в Україні та її керівника злодія і шахрая Леміш Віктора Івановича, переконливо просимо Вас повідомити нас! Ми, зі свого боку, докладемо максимум зусиль для того, щоб покарати шахраїв!

Зі своєї сторони я, як директор компанії ПП Центр Санрайз, щоб не бути голословним, офіційно готовий заявити, що я готовий надати документи на доказ вищенаведеного.

Я також заявляю про те, що всі договори підписані з шахрайським міжнародним благодійним фондом "Панславія", виконані не були, а гроші людям не повернуті.

На даний час нами прийнято рішення - ПОКАРАТИ Леміша Віктора Івановича, а також інших співучасників злочинів, які проводилися під вивіскою МБФ "Панславія".

Багато хто знає, як ми вчинили зі злодієм і шахраєм Віктором Редько (Victor Redko). І ми добилися свого! Також ми вчинемо і з Лемішем В.І. та іншими!

Нижче ми наводимо координати шахрайського міжнародного благодійного фонду "Панславія": 02090, м.Київ, Дніпровський район, вул.Лобачевського, буд. 23-В, а також є ще одна адреса: Київська обл., Васильківський р-н, с.Здорівка, вул. Щорса 116.

Координати Леміша Віктора Івановича: с. Калинівка, Васильківський район, вул. Леніна 61, кв.11.

Шахрайський фонд зареєстрований у Міністерстві юстиції України, ідентифікаційний код: 25959620, дізнатися юридичну адресу можна за цим посиланням, ввівши код компанії: http://www.irc.gov.ua/

Надалі, ми будемо інформувати Вас про ситуацію навколо шахрайського фонду МБФ "Панславія".

З повагою, генеральний директор Центру Санрайз, Ігор Порхун.